Wie%20zijn%20schaduw%20omarmt%20mist%20d

Ik wil mijn leven terug 

Word manager van je eigen leven. Laat verantwoordelijkheden waar ze horen. Wanneer je verantwoordelijkheden naar je toe trekt vraag je dan af:

Hoe komt het dat ik dit nu doe?

 

Individuele coaching versterkt je veerkracht, optimisme en zelfcompassie. 

Persoonlijke hulpbronnen die burn-out voorkomen en je welzijn verbeteren. 

Achtergrondje 3.png

Schaamte voor stress?

Uit onderzoek blijkt dat 42 procent van de artsen door de hoge werkdruk, enorme verantwoordelijkheden en niet medisch gerelateerde taken depressieve of burn-outklachten hebben, thuis zitten, verslavingsgedrag tonen of suïcide plegen. Daarbij komt dat zij hier niet over hebben leren praten, zich schamen om hiermee naar buiten te komen en bang zijn als zwak aangemerkt te worden als ze hier aandacht voor vragen.

Artsen, advocaten en bestuurders zijn óók mensen. Mensen die beroepsmatig en privé met ingrijpende problemen geconfronteerd worden en beslissingen moeten nemen die soms zo majeur zijn dat een mens dat in zijn eentje niet kan verwerken. Ik help je inzicht te krijgen in je persoonlijke hulpbronnen en hoe je deze bewust toepast, zodat je weerbaarder wordt tegen overbelasting, depressiviteit en verslavingsgedrag.  

Een levenskrachtexpert

Je staat niet alleen. Artsen, advocaten en bestuurders die zichzelf een levenskrachtexpert gunnen weten dat ze er nooit alleen voorstaan, dat ze hun verhaal kwijt kunnen en dat niets van wat ze zeggen als raar, vreemd of gek bestempeld wordt. Juist het omgekeerde gebeurt. Zij ervaren hulp door iemand die hen meeneemt op avontuur, zodat ze hun vuur weer gaan voelen branden en waarbij ze leren die ‘valse' bescheidenheid van trots opzij te zetten. Ze zetten die trots voor wat ze bereikt hebben in om te inspireren. Inspireren van hun omgeving, hun volgers en diegenen die zich aan hun op willen trekken om zelf meer uit te durven blinken in waar ze goed in zijn. 

Achtergrondje 3.png

Ik luister met een leeg hoofd

De rotsblokken waar iedereen in het leven keihard tegenaan botst kunnen je functioneren en arbeidsvreugde flink beperken. Het kunnen enorme obstakels worden die je alle zicht op jezelf en de toekomst ontnemen.

Met name wanneer je functioneren in twijfel getrokken wordt, je kwetsende reacties krijgt en empathie ontbreekt.

Met diverse methodieken help ik je jezelf van deze last te bevrijden, zodat je een oplossingsgerichte manier van doen krijgt. 

Ik werk altijd in de buitenlucht of online en heb geen wachtlijst. Kies voor een goed gevoel. Kies voor rust.   

Rust aan zee 1.jpg
Van%20Macht%20Naar%20Kracht%201%20en%202

Schrijf je in, zodat je kunt ervaren hoe ik werk

In 5 dagen (20 uur) je energie terug. Je collega's hebben dit intussen ervaren. Investeer en kies voor jouw gezondheid en vitaliteit.