206A9431.jpg

Sharon Burgler

"We denken vaak voor anderen. Wat goed voor hen is. Wat zij van iets (zullen) vinden. 

 

Help anderen voor zichzelf te denken. Moedig mondigheid aan. Leer mensen vrij(moedig) te kiezen, zodat zij zelfstandig en authentiek blijven."

Achtergrondje 3.png

Steun voor slimme mensen

In 1993 heb ik Manítu opgericht, bureau voor training, advies en coaching. Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van het hoger bedrijfskader en topmanagement. Bestuurders benaderen mij voor zowel persoonlijk advies als kwesties verbandhoudende met de ontwikkeling of implementatie van nieuwe beleidsstrategieën, een gewijzigde marktprofilering of grootschalige interne reorganisaties.
Sinds 2009 heb ik gekozen voor de naam Sharon Burgler, waarbij ik me meer ben gaan richten op het begeleiden van artsen en advocaten met burn-outklachten of herstellende van een burn-out. 

Ik help artsen, advocaten en bestuurders, in Nederland en Aruba, de kortste weg te bewandelen naar de kern van zaken. Ik help bij het nemen van essentiële besluiten, het oplossen van twist en twijfel en het aangaan van relevante relaties. Ik geef oprechte reflectie op jouw gedrag. Coaching van mij genereert daarom direct gevolg in je werk en levensgeluk. 
Theoretisch heb ik mijn kennis gevoed met de studies gezondheidskunde, organisatiekunde, omgangskunde, bestuurskunde, psychologie en mediation, waardoor ik vanuit diverse invalshoeken kan werken. 

Ik wil alleen weten: waar ben jij goed in?

30 gezichten van Aruba.jpeg

De rode draad

De rode draad in mijn leven is dat ik mensen wil helpen het beste uit zichzelf en de situatie te halen. Onafhankelijkheid, respect en vertrouwen zijn mijn drijfveren. Ik wil mensen leiden en begeleiden met het doel zo snel mogelijk hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde terug te geven. De kwaliteiten en ontplooiingswensen van de ander en daarnaast horen wat er niet gezegd wordt zijn voor mij het vertrekpunt om met elkaar zaken gerealiseerd te krijgen. 
Achtergrondje 3.png

Manitu

Levenskrachtexpert zijn is mijn essentie, meegekregen vanuit de wortels van mijn cultuur.  Als kleindochter van een Arubaanse Indiaan, heb ik me laten inspireren door Manitu. De term Manitu werd gebruikt om alles wat vreemd, bijzonder of onverklaarbaar was te beschrijven en werd verbonden met kracht, gezondheid en welzijn. Iets werkt pas echt als het Manitu heeft. Het is de kers op de taart.

Altijd vol aandacht

Ik ben in mijn leven best veel verhuisd. Bij alle veranderingen in mijn leven hoorde afscheid nemen van mensen. En bij het afscheid vieren werd mij verteld wat ik voor de mensen had betekend. Hoe ze mij als mens zouden missen, omdat ik er vol aandacht voor hen was en, wanneer ze in de put zaten, ze zich na een gesprek met mij altijd beter voelden. Dat is precies wat ik mensen wil geven.
Van%20Macht%20Naar%20Kracht%201%20en%202

Schrijf je in, zodat je kunt ervaren hoe ik werk

In 5 dagen (20 uur) je energie terug. Je collega's hebben dit intussen ervaren. Investeer en kies voor jouw gezondheid en vitaliteit.